skapa ett personligt träningsprogram

Du har tagit det viktiga första steget på vägen till fysisk kondition genom att söka information. Nästa steg är att bestämma att du kommer att vara vältränad. Denna information är avsedd att hjälpa dig att nå detta beslut och ditt mål; Beslutet att utföra en fysisk träningsprogram kan inte tas på allvar. Det kräver ett livslångt åtagande av tid och ansträngning. Motion måste bli en av de saker som du gör utan tvekan, som bad och borsta tänderna. Såvida du inte är övertygade om fördelarna med fitness och riskerna för oförmåga kommer du inte att lyckas; Tålamod är viktigt. Försök inte göra för mycket för tidigt och inte sluta innan du har en chans att uppleva frukterna av förbättrad kondition. Du kan inte återfå inom några dagar eller veckor vad du har förlorat i år av stillasittande livsstil, men du kan få det tillbaka om din härda. Och priset är värt priset, På följande sidor hittar du grundläggande information du behöver för att börja och upprätthålla en personlig fysisk träningsprogram. Riktlinjerna är avsedda för den genomsnittliga friska vuxna. Den talar om vad dina mål bör vara och hur ofta, hur länge och hur hårt du måste träna för att uppnå dem. Den innehåller även information som gör din träning enklare, säkrare och mer tillfredsställande. Resten är upp till dig.

Om du är under 35 och vid god hälsa, behöver du inte att se en läkare innan du påbörjar ett träningsprogram. Men om du är över 35 och har varit inaktiv under flera år, bör du kontakta din läkare, som kan eller inte kan rekommendera en graderad konditionstest. Andra tillstånd som visar på ett behov av läkarintyg är

Kraftig motion innebär minimala hälsorisker för personer i god hälsa eller de som följer en läkares råd. Långt större risker presenteras av vanliga inaktivitet och övervikt.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …

Medan du tränar, bör du räkna mellan …