köpa sjukförsäkring för 2014

På grund av de prisvärda och sjukvårdslagen, nästan alla i USA behöver köpa sjukförsäkring. Men vad betyder det för dig?

Chansen finns, behöver du inte göra någonting annorlunda. Om du är som de flesta många människor i världen får du sjukförsäkring via din arbetsplats och du kan hålla denna täckning.

Beroende på din situation, kan du behöva agera om du vill undvika att betala böter.

Det finns flera sätt att få försäkring för att vara cov Ered. Om du inte får det, måste du betala en straffavgift på din skatt.

Lagen ger ekonomiskt stöd för att hjälpa människor med låga och måttliga inkomster till bättre råd med sjukförsäkring. De kan

Om din inkomst är tillräckligt låg, är det möjligt att du är undantagna, vilket innebär att du inte behöver köpa en försäkring plan eller betala böter.

Om du är en naturaliserad medborgare eller lagligt invandrat till USA, måste du köpa en försäkring eller betala böter.

Om du inte är lagligt i USA, inte lagen kräver folk att köpa en försäkring inte gäller dig.

I de flesta fall kan du behålla din nuvarande planen och behöver inte göra något nytt. Detta gäller oavsett om du har arbetsgivare baserad försäkring, en privat plan eller försäkring genom Affordable Care Act.

Om du köper försäkring på egen hand utan hjälp från arbetet eller en annan grupp, kan du bli tvungen att byta från en äldre hälso-plan som inte uppfyller lagens minimikrav för en ny plan som gör det. Även om ditt försäkringsbolag erbjuder dig en ny plan, har du möjlighet att handla en plan från statens Marketplace, även kallad en Exchange. Du kan kvalificera sig för finansiell hjälp, som kallas en subvention.

KÄLLOR

Community Catalyst & Georgetown University Health Policy Institute: “sjukförsäkrings 101.”

Consumer Reports: “sjukvårdsreform: Sju saker du behöver veta nu.”

Henry J. Kaiser Family Foundation: “Kravet att köpa Täckning Enligt Affordable Care Act” Förklara sjukvårdsreform: Hur kommer Affordable Care Act påverkar småföretag och deras anställda?

Kaiser Permanente: “Din guide till reformen.”

National Immigration Law Center: “Invandrare och prisvärd hand lagen (ACA).”

The Daily Beast “Obamacare: det är billigare!”

Obamacarefacts.

Familjer USA: “Hjälp finns till hands: New sjukförsäkrings skattelättnader för många människor i världen.”

IRS “. Del III Administrativa, procedur och Övrigt”

Behöver sjukförsäkring hjälp? Svara på några frågor för att få din personliga handlingsplan.