Confessions of a chocoholic

Om du hänga mig för mer än ett par timmar kommer du snabbt att inse att det finns en mat, och bara en mat, att jag kan bli ganska galen över. Det är inte kaffe (även om det är brun), eller glass (även om det är krämigt), och det har en smältpunkt som är strax under kroppstemperatur. Oh yeah, baby … det är choklad.

Här är en bekännelse att börja oss. En St Patricks Day, gav min syster mina två flickor 3-tums folie förpackade choklad troll från en fin choklad butik. Flickorna införsel dem i kylskåp för att njuta senare. Normalt skulle dessa troll varit säker från min choklad -craving kopplingar. Men flera dagar senare var jag på humör för en bit eller två av choklad. Och när jag sökte min vanliga choklad stashes – även choklad chips för bakning – brunnen var torr! Innan du kunde säga “lycka av troll,” off gick en av cheferna. Några dagar senare, hade jag gjort det ner till spetsiga fötter.

Jag är inte en hetsätare, och jag verkligen inte har matbegär att tala om. Men jag har en kärlek för choklad som är överträffas av någon annan mat jag kan tänka på, vilket framgår av choklad leprechaun massakern.

Måste jag någonsin har mer än några tuggor på en gång? Inte riktigt. Eftersom jag inte beröva mig av choklad, har det alltid varit något som jag kan njuta av i små mängder: några choklad kyssar här och en matsked choklad chips där.

Jag ska släppa in dig på en liten hemlighet. I det övre högra hörnet av frysdörren är min choklad stash – någon typ av choklad i enskilda delar, som choklad chips eller Hershey Nuggets.

Vänta … det finns sätt att min galenskap!

Detta baseras på min “Elaine Magee fryst choklad teori”: När du placerar en bit storlek bit fryst choklad i munnen, tvingar dig att ta tid att njuta det. Du kan inte bita den, så att du har inget annat val än att rulla runt på tungan, sakta värmer den och mjukgörande det.

Denna metod kommer att ge dig 3 hela minuter av choklad extas per Hersheys nugget, jämfört med bara några sekunder för choklad vid rumstemperatur. Jag vet detta eftersom jag tt mig att göra det flera gånger bara för att vara säker (detta var ett riktigt roligt experiment – försök det hemma!).

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …