Butterbur för migrän – ämne översikt

Pestskråp växtextrakt, känd som Tussilago har använts i åratal för att förhindra migrän. Studier visar att det är effektivt för att reducera frekvensen av migrän. 1

När någon har en basilarismigrän, det finns en störning i hjärnstammen eller nedre delen av hjärnan. Redan innan migrän börjar, kan personen uppleva en ” aura, ” bestående av en mängd olika symptom som yrsel, dubbelseende, och bristande samordning. En aura är en neurologisk fenomen som inträffar cirka 10 minuter till 45 minuter innan huvudvärken börjar; Basilar migrän är kända av flera olika namn; Basilar-typ migrän; Bickerstaff syndrom …

Butterbur är tillgänglig som ett komplement (tablett eller kapsel). Det marknadsförs under varumärket Petadolex. Det är viktigt att hitta Tussilago som har standardiserats (vilket innebär att du får samma mängd aktiv ingrediens i varje dos) med garanterad styrka. Konsumerar inte Butterbur från anläggningen själv, eftersom det har toxiska egenskaper, som avlägsnas i den standardiserade tillägg.

Vissa personer kan uppleva magbesvär, inklusive gas, när de tar Tussilago. Det rekommenderas inte för små barn eller för kvinnor som är gravida eller ammar -feeding.

Var noga med att tala om för din läkare innan du tar Tussilago. Liksom alla läkemedel, kan det interagera med andra läkemedel som du tar eller påverka din hälsa på ett sätt som du kanske inte är medveten om.