budgetering för baby: tips för att spara pengar

 arkiv innehåll efter 2 år för att säkerställa våra läsare kan lätt hitta den mest aktuell innehåll; För att hitta den mest aktuella informationen, ange ditt ämne av intresse i vår sökruta.

Du har nästan 10 månader att förbereda ditt barns ankomst. Tänk bara på alla roliga saker du behöver köpa – en barnvagn, söta små kläder, och leksaker av alla former och storlekar. I spänningen i ditt barns ankomst, kan du duscha barnet med den nyaste och bästa av allt.

Men innan du spenderar en krona på baby kostnader, stanna upp och fundera på hur du kommer budgeten. Alla dessa inköp kommer att lägga upp snabbt.

Gör lite utreda – hur mycket kommer du att spendera på ditt barn varje månad?

Medan kostnaderna kan variera beroende på var du bor, kan du använda dessa siffror som en guide.

När du lägger ihop allt, kan betala för baby köra din familj så mycket som $ 2000 per månad. Så spendera klokt är ett absolut måste.

Klipp dina kostnader och hålla budget med en liten sparsamhet och uppfinningsrikedom. Du kan fortfarande ge allt din nya unge behöver och hålla sig inom en budget genom att använda några strategier för sparsamhet. Här är några att överväga.

Fråga om prover och kuponger. Många tillverkare ger sjukhus prover, kuponger och freebies för nya föräldrar. Innan du kommer hem, be sjuksköterskor eller sjukhuspersonalen om de har alla tillgängliga.