barndom astrocytom behandling (pdqто): behandling [] Ändrar till denna sammanfattning (06/20/2014)

PDQ cancerinformations sammanfattningar ses över regelbundet och uppdateras när ny information blir tillgänglig. Detta avsnitt beskriver de senaste ändringarna som gjorts i denna sammanfattning och med datumet ovan.

Eftersom du har nyligen diagnostiserats med en hjärntumör, be din läkare dessa frågor vid nästa besök; 1. Vilken typ av hjärntumör har jag, och vad är dess kvalitet; 2. Vilka är symtomen av hjärncancer; 3. Vilken del av min hjärna påverkas av tumören och vad denna region av hjärnan gör; 4. Kommer det att vara möjligt att kirurgiskt ta bort min tumör; 5. Kommer jag att behöva några andra behandlingar såsom kemoterapi eller strålbehandling efter operationen; 6. Vilka är de eventuella biverkningar av dessa behandlingar; 7 …

Allmän information om Childhood astrocytom

Sattes text för att ange att en retrospektiv studie av 53 barn med gangliogliomas demonstrerade BRAF V600E färgning i cirka 40% av tumörer. Femårs återfall överlevnad var värre i V600E-muterade tumörer (cirka 60%) än i de tumörer som inte färgas för V600E (ca 80%) (citerade Dahiya et al. Som referens 34).

Denna sammanfattning är skriven och underhålls av PDQ Pediatric behandling Editorial Board, som är redaktionellt oberoende av. Sammanfattningen avspeglar en oberoende granskning av litteraturen och representerar inte en programförklaring eller NIH. Mer information om summariska politik och roll PDQ redaktioner upprätthålla PDQ sammanfattningar kan hittas på det här PDQ Sammanfattning och PDQ s Comprehensive Cancer Databas sidor.

Denna information är producerad och tillhandahålls av Nationa; Cance; Institute (). Informationen i detta ämne kan ha ändrats sedan det skrevs. För den mest aktuella informationen, kontakta Nationa; Cance; Institutet via webbplatsen på Internet på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-CANCER.

 Offentlig information från National Cancer Institute